Behandlinger

Slankebehandlinger

Bioslimming Detox & slanke wrap

Bioslimming er et af de stærkeste professionelle produkter der er til rådighed på markedet til effektiv slankewrap og har med god grund vundet prisen for bedste wrap 2 år i træk. Bioslimming slanker, detoxer, strammer op, fjerner appelsinhud og reducerer strækmærker markant og toner kroppen. Bioslimming anvender som noget unikt både Hot og Cold Thermo agents.

Hvad gør Bioslimming wrap:
- Fjerner cellulite / appelsinhud og omkreds
- Fjerner stædige fedtdepoter og forbedrer vægttab
- Reducerer strækmærker
- Slanker, toner og strammer din krop op
- Forbedrer vægttab
- Fjerner giftstoffer
- Reducerer følelsen af tunge ben
- Reducerer åreknuder og karsprængninger
- Stimulere lymfesystemet med sine Thermo Agenter
- Reducerer min 1 - 4 cm pr. målt område

Bioslimming wrap fra under knæ og optil brystet og "mormor" arme.
1 behandling Kr. 950,00 / Tilbud 549,-

Bioslimming mave
1 behandling Kr. 500 / Tilbud 399,-

Bioslliming baller & lår
1 behandling Kr. 600,00 / Tilbud 449,-

Sådan foregår en Bioslimming wrap:
Vi måler dig 10 forskellige steder på kroppen og tager gerne før og efter billeder. Herefter Bioslimming som består af 4 forskellige geler og cremer som bliver masseret ind i kroppen i en bestemt rækkefølge i en totrinsproces. Du wrappes løst ind og ligger herefter i 40 min.

Wrappen fjernes og sidste step af produkterne ( Cold Thermo agent ) masseres ind, hvorefter du ligger yderligere 10 min. Sidste step vil føles koldt, men dette aftager indenfor 10-15 min.

Vi måler dig igen efter behandlingen og du kan forvente at tabe mellem 1 & 4 cm pr. målte område. Vi måler 10 forskellige steder på kroppen, så du vil efter en wrap have reduceret mellem 10 & 40 cm.

Produkterne arbejder aktivt videre efter behandlingen og du bør derfor ikke bade 12 timer efter behandlingen. Resultaterne er øjebliklige og langvarige.
Bioslimming er helt forskellig fra de traditionelle kropsindpakninger med ler og bandager og er en super effektiv slanke wrap. Appelsinhud og strækmærker mindskes synligt allerede ved 1. behandling. Ved behandlingsforløb anbefaler vi 8 - 12 behandlinger med 1 behandling om ugen og at du benytter Bioslimming Home Trio sæt hjemme mellem behandlingerne. Resultaterne er virkelig fantastiske.

Bioslimming er en behandling fra Sydfrankrig og har taget skønhedsbranchen med storm

Hjemmebehandling:
Bioslimming findes endvidere i et Home Trio sæt til hjemmebrug, som består af 3 produkter i et sæt til Kr. 1095,00, som med fordel kan benyttes hjemme både i kombination med proffesionelle Bioslimming behandlinger og som selvstændig behandling hjemme. Se det HER.

Mud slanke og detox wrap

Mud slanke og detox wrap, som på en nem og hurtig måde kickstarter en kropsændring.

Hvad gør Mud slanke og detox wrap?
- Reducerer cm
- Detoxer din krop for affaldstoffer
- Reducerer appelsinhud og mindsker strækmærker og ar
- Fedtforbrænding under hudens overflade

Du kan forvente tab af centimeter fra første behandling. 100% af de testede kvinder og mænd har tabt mellem 15 og 35 cm ved første behandling på en klinik og målt 9 steder.

Vi anbefaler 8 - 12 behandling, med 1 behandling hver 14 dag. Brug Detox Lift creme hjemme mellem behandlingerne for at stimulerer fedtforbrændingen og reducerer appelsinhud og strækmærker.

1 behandling Kr. 995,-
Detox Lift creme Kr. 349,00.
Behandlingstid 90 min

Sådan foregår en behandling:
Vi måler dig 9 steder på kroppen. Herefter får du den specielle Mud wrap påført på kroppen og wrappes ind. Herefter ligger du og slapper af i 60 min. Du pakkes ud og vi måler dig de samme steder på kroppen.

Det kan være nødvendigt at bruse kroppen. Tag gerne mørkt tøj på eller med.
Der kan også købes et sæt til hjemmebehandling, se det HER.

Elektronisk muskelstimulering

Hvad er EMS:
EMS står for elektronisk muskel-stimulering. Med dette forstås en træning af kroppen ved hjælp af elektrodemåtter, der udsender en mindre elektrisk strøm gennem musklen. Derved opnås den samme synlige effekt, som svarer til træning i et motionscenter. EMS terapi forbrænder fedtcellerne i kroppen, trækker bindevævet sammen og opstrammer huden, så den kommer til at ligge smidigt, silkeglat og blødt over kroppen. Dette skaber en smuk og velformet silhuet, der giver kvinder et stramt, fast og slankt udseende, uden at få kroppen til at se fyldig eller muskuløs ud. Kvindens muskler er mest feminine, når de er lange, slanke og gennemtrimmede. Dette kan opnås gennem EMS behandlinger. Hos mænd skabes en veltrimmet og markeret krop, der synliggør de trænede muskler og derigennem tydeligt fremhæver de maskuline træk. Mandens muskler skal være korte og fyldige, for at udstråle en veltrænet og sund krop.

- EMS slankebehandling toner og strammer din krop op. Du taber cm mens du ligger og slapper af i 30 min.

- Huden bliver strammet op, du taber dig og oplever en bedre velvære.

- EMS kan benyttes på knæ, lår, balder, mave, talje, ryg og arme og alle områder kan behandles ved hver behandling.

- EMS har flere forskellige programmer og kan bla bruges til Slankeprogram, fedtforbrænding, Cellulites, opstramning af huden og opstramning af bækkenbund, muskelspændinger, lymfedrænage og muskelopbygning.

- EMS terapi kan benyttes af både slanke og overvægtige personer. Hos slanke personer er det oftest ikke så relevant, at opnå et vægttab, men nærmere at opstramme og forme kroppen. Hos overvægtige er der derimod ofte et ønske om vægttab, centimeter-tab samt en nedsættelse af kroppens fedtprocent.

- En 30 min. EMS behandling svarer til ca. 6 timers intensiv træning i et fitnesscenter og 900 mavebøjninger. Du kan sagtens kombinere EMS behandlinger med din normale konditions- og fitnesstræning, sørg blot for at holde hviledage indimellem, så kroppen får ro til at genopbygge, på den måde opnår du de bedste resultater.

Pris:
1 behandling Kr. 349 / 10 behandlinger Kr. 2700

Vi måler ved første og sidste behandling og vi tager før og efter billeder, hvis det ønskes så du kan følge resultatet. Vi anbefaler 2 behandlinger om ugen.

Figurformning med ultralyd

Ultralyd får fedtcellerne til at vibrerer. Vibrationen gør at fedtcellemembranen ødelægges og får fedtcellerne til at briste. Hermed frigives vand, fedtsyre og glycerol = Triglyceride.

Triglycerides frigives normalt fra fedtcellerne når kroppen har brug for energi og ultalyd er derfor en sikker behandlingsform. Denne fedtsyre er ganske ufarlig for kroppen og udskilles via vore lymfesystem.

Ultralyd er en non-invasiv behandling og er ganske ufarligt. Den bruges til permanent fjernelse af de fedtceller der ligger i underhuden. De indre fedtlag ligger beskyttet under musklerne. Ultralyd kan også benyttes på dobbelthage.

1 område Kr. 300 /
2 områder Kr. 400
3 områder Kr. 500
Dobbelthage Kr. 200

Vi anbefaler 1 - 2 behandlinger om ugen og at du motionerer 30 min efter en behandling. Det kan være en gåtur, cykling, træning, mv for at få kroppen til at udskille fedtsyren.

Slank i en fart

Slank i en fart er vore ultimative slanke og detox behandling, for dig hvor det gerne må gå lidt hurtigt. Strammer ynglingsbukserne eller kjolen, som du skal have på i weekenden, så kan slank i en fart hjælpe dig. Her reducerer du centimeter, får det godt i kroppen og oplever et større velvære. Slank i en fart er et boost til kuren eller blot en forkælelse for dig selv.

Vi har mange kunder som får et kur forløb med slank i en fart, men også kunder som kommer optil til en fest, hvor kjolen eller bukserne strammer og lige får en behandling for at kunne komme i fest tøjet eller inden ferien for at komme i sommer kjolerne. Lige gyldig hvilken grund du kommer med, så er vi klar til at hjælpe dig.

Slank i en fart er en virkelig effektiv behandling, som giver gode resultater efter bare en behandling. Vi arbejder også med detox af affaldsstoffer, hvilket er med til at sætte gang i vægttabet. Hvis affaldstofferne blokerer er det svært at tabe sig og det kniber med energien.

1 behandling 895,-.
6 behandlinger 4475
Behandlingstid er ca. 2 timer.

Sådan foregår behandlingen:
Vi måler dig på optil 10 forskellige steder på kroppen og tager gerne før og efter billeder, så du kan følge resultateterne.
Vi starter med en kombi behandling med Lipo Laser og lymfedrænage som hjælper affaldsstofferne ud, herefter ultralyd og en effektiv Bioslimming detox og slanke wrap.
Herefter måler vi igen og du vil blive overrasket over hvor mange centimeter der er væk og hvor let du er i kroppen.

Infrarødt varmetæppe

Infrarødtæppet bruger varmen og gennemtrækningskraften fra infrarød varmeenergi til at blødgøre og opløse fedtceller og uddrive sved.Varmeenergien virker udrensende, fedtforbrændende, cellefornyende og øger kroppens stofskifte. Mens du ligger og slapper af til musik, forbrænder du ca. 600 kcal og din krop arbejder på højtryk med udrensningen.

Formålet med det infrarødtæppe:
- Vægttab og fedtreducering
- Aktivere cellerne til hurtigere fornyelse samt øge cellerne stofskifte.
- Forbedre kroppens evne til at optage næring
- Fjerne udmattelse i kroppen og regenerer energien
- Afhjælper muskelsmerter, nervesmerter, led- og gigt smerter.
- Kan hjælpe til med at fjerne leversmerter og smerter forårsagede af ukendte årsager
- Reducerer betændelse i kroppen
- Udrenser kroppen for giftstoffer såsom tungmetaller osv.
- Giver velbefindende og efterlader kroppen frisk og sund

Behandlingstid 60 min Kr. 350,00

Varmetæppet er også super velegnet til folk med gigt, fibromyalgi og sclerose.
Det er vigtigt du drikker rigeligt med vand før og efter behandlingen, helst 2 liter.

Lipo Laser

- Lipo Laser er en non-invasiv slankebehandling eller slank uden fedtsugning.

- Lipo Laser er en af de nyeste teknologier indenfor slankebehandling og er en super effektiv måde at komme uønsket fedt til livs.

- Lipo Laser hjælper også på cellulites og strækmærker og strammer huden op.

- Lipo Laser er sikker fjernelse af stædige fedt depoter som er svære at komme af med, også selv om du lever sundt eller dyrker motion.

- Lipo Laser har taget en stor del af verden med storm og vi er stolte over at kunne tilbyde denne fantastiske slanke behandling i vore klinik og nu med de sidste nye maskiner.

- Lipo Laser arbejder med en bølgelængde på 635-650nm som er målrettet fedtcellerne. Når fedtcellerne stimuleres frigives vand, fedtsyre og glycerol, kendt som Triglycerides.

- Triglycerides frigives normalt fra fedtcellerne når kroppen har brug for energi og
Lipo Laser er derfor en sikker behandlingsform. De skrumpede fedtceller fjernes helt naturligt via vore lymfesystem.

- På en enkelt behandling fjernes der mellem 40 og 60 gram fedt. I 1 gram fedt er der 9 kalorier, så det svarer til mellem 360 og 540 kalorier pr. behandling. I centimeter ryger der mellem 1 & 6 cm pr. mål. Lipo Laser reducerer centimeter markant og giver dig en flot figur.

- Vi anbefaler du dyrker motion i 30 min efter behandling, det kan være løb, træning eller en gåtur.

- Drik 2 liter vand om dagen.

- Spis ikke 1 time før behandling

Pris:
1 behandling Kr. 349,00.
10 behandlinger Kr. 2700,00.

Måling:
Vi måler før og efter ved første behandling. Ved femte og sidste behandling og vi tager gerne før og efter billeder hvis du ønsker det, så du kan følge resultatet.

 


Slim-Body

v/ Helle Æbeltoft
Ølsemaglevej 45
4600 Køge
Cvr. 26759889


Tlf. 28681490
E-mail: info@slim-body.dk

Åbningstider

  Lige uger Ulige uger
Mandag Lukket Lukket
Tirsdag Lukket Lukket
Onsdag 10:00 - 16:00 10:00 - 16:00
Torsdag 10:00 - 19:30 10:00 - 16:00
Fredag 08:30 - 15:30 10:00 - 20:30
Lørdag 09:45 - 14:30 08:30 - 16:30
Søndag Lukket Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk